Despre mine

Home/Despre mine

Pentru mine cariera este o călătorie prin viață de-a lungul căreia trăim experiențe și ne dezvoltăm. Fiecare rol avut, fiecare persoană cu care ne întâlnim reprezintă popasuri în călătoria noastră. Și vom mai avea astfel de opriri. Unele vor fi experiențe de învățare extraordinare, altele vor fi chiar locuri de unde nu vom mai dori să plecăm. Evident, unele vor fi adevărate provocări, dar care ne vor ajuta să devenim mai buni.

Misiunea mea este să-i însoțesc pe oameni în călătoria lor spre o carieră de succes în care să-și găsească împlinirea. Să-i ajut să ia decizii informate privind viața profesională nu doar pentru acum, ci să-i echipez cu resursele necesare pentru a lua decizii pe tot parcursul călătoriei lor profesionale și astfel să ajungă la o viață împlinită.

Lucrez atât cu persoane fizice, cât și cu companii.

Am 20 de ani de experienţă în resurse umane, ani care mi-au oferit avantajul de a mă situa de ambele părți ale baricadei. Am trăit frustarea și nesiguranța unei tranziții în carieră sau experiența căutarii unui loc de muncă, dar și satisfacția unei cariere de succes și a unei vieți împlinite. Cunosc și perspectiva angajatorului, am condus departamente de HR și am fost responsabilă de planificarea strategică a resurselor umane, recrutarea unor oameni talentaţi, planuri de dezvoltare, restructurări sau transformări organizaționale și relații de muncă.

Am studiat psihologia și comportamentul organizațional și am urmat programul de certificare Global Career Development Facilitator, un program dezvoltat de CCE – Center for Credentialing and Education.
Cred în autenticitate, comunicare deschisă, sprijin și respect pentru oameni.

Împlinirea personală si profesională înseamnă mai mult decât stabilirea unei destinații. Împlinirea are la bază un motiv, un sens şi un scop care la rândul lor necesită implicare atât pentru destinație, cât si pentru călătorie. Nu oricine este dispus să renunțe la zona de confort și să pornească într-o călătorie cu multe elemente încă necunoscute, dar fără de care nu poţi să îţi găseşti cu adevărat împlinirea.

Daca ai ajuns până aici, presupun că tu ești.

Cu drag, Dana
Your Career Partner

Ești gata pentru urmatorul pas?

Hai sa ne cunoaștem la o cafea!

Contact me